Sizlerle olmak çok değerli

İtfaiye Teşkilatı’nın 1714'den bu yana 308nci, belediyelere devrinden itibaren 99’uncu kuruluş yıldönümünde itfaiye personeli Buca Sosyal Kampüs'deki Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, İtfaiye Dairesi Şube Müdürleri, Sosyal Yaşam Kampüs Huzurevi Müdürü Gülgün Demir Yılmaz  ile itfaiye birimlerinden ve Hakla İlişkiler Şube  Müdürlüğünden heyet de katıldılar.

Ziyaret etkinliğinin açılışında konuşan İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse her sene 25 Eylül-02 ekim tarihleri arasında gerçekleşen İtfaiye Haftasında itfaiyecilerin büyükleri ile birlikte olmaya özen gösterdiğini, tüm itfaiyecileri temsilen ziyarete geldiklerini vurguladı.
Derse "Sizlerle olmak çok değerli. Bir çok kez yangınlarda, çok farklı olaylarda bizleri görmüşsünüzdür. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımıza yardımcı olmak, yol göstermek, yeri geldiğinde eğitimler vermek ve aynı zamanda siz büyüklerimize sahip çıkmak amacındayız" dedi.
Ismail Derse, huzurevi sakinlerini ziyaret imkanı sağlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın'a ve Sosyal Yaşam Kampüs Huzurevi Müdürü Gülgün Demir Yılmaz'a ve huzurevi çalışanlarına da teşekkür etti.

Ziyaret grubunda bulunan itfaiye erlerinden Sercan Sak bağlaması ve Murat Ataman Bendir'i ile huzurevi sakinlerine hoş bir süpriz de yaptılar.

Sazlı sözlü eğlencede şarkılar ve türküler ardından, oyun havalarına geçildi. Huzurevi sakinleri ayrıca şarkıları ve şiirleri ile etkinliğe katıldılar.

Ziyaret sonuna doğru, tüm huzurevi sakinlerine çiçeklerin dağıtan itfaiye personeli de bir süpriz ile karşılaştı.
Büyükleri onları unutmamıştı. Ziyarete gelen itfaiye personeline hediye olarak resim çerçeveleri verdiler.