Verdiğin Emekler İçin Minnettarız…

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız itfaiye teşkilatımızda büyük emekleri olan İtfaiye Amiri Ali İhsan Viran'ı ziyarette bulunuldu.

38 yıl itfaiyenin bir çok biriminde görev yapan ve en son Denetim ve Önleme Şube Müdürlüğü  Amiri olarak 2019 yılında emekliye ayrılan Ali İhsan Viran’ı geçirmiş olduğu ameliyat sonrası  İstirahat döneminin bitişi ile Daire Başkanımız İsmail Derse, birim müdürleri ve personellerin katıldığı ziyaret gerçekleştirildi.

Geçmiş günlerin anılarının da konuşulduğu ziyarette, Ali İhsan Viran'ın moralinin yüksek olduğu görülürken, İzmir İtfaiye teşkilatını yanında görmekten mutluluk duyduğunu, ziyaretçi kafile nezdinde tüm itfaiyeci arkadaşlarına ve meslektaşlarına saygı ve sevgi dolu selamlarını yolladı.
İtfaiye Dairesi Başkanlığının girişimlerine hızla cevap veren,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından  temin edilen tekerlekli sandalye de teslim edildi.