2022’ye Girerken

İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve Şube Müdürleri 2022’ye girerken, İtfaiye personelinin yeni yılını kutladı ve iyi dileklerini bildirdiler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürü Şenol Dereköy, Orman Köyleri ve Kırsal Alan Yangınları Müdahale Şube Müdürü Yaşar Korkmaz, Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz ile Planlama Ve Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Pelin Haktanır 2022’ye girerken, İtfaiye personelinin yeni yılını kutladı ve iyi dileklerini bildirdiler.

Yeni yıl konuşmasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tüm itfaiye teşkilatına yönelik iyi dilekleriyle başlayan Derse “Pandemi koşulları altında geçen zorlu süreçte verdikleri emek ve mücadeleden, Başkan Tunç Soyer’in çok memnun olduğunu ve itfaiye teşkilatına teşekkür ettiğini” belirtti.

Konuşmasına devam eden Derse “Olağanüstü koşullarda bile toplumsal duyarlılığı yüksek personelimizin fedakarca ve özveriyle yaptığı çalışmaları takip ediyor ve çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Birlikte dayanışma ruhuyla hareket edince, her türlü sıkıntıyı bertaraf edebileceğimizi gösterdik.
Özgür düşünce ortamında başarıya giden yol çok okumanız, kendinizi geliştirmenizden geçiyor. Azimli çalışmalarınız ve katkılarınız için sizlere gönülden teşekkür ediyorum.
2022 yılının başta itfaiye teşkilatımız olmak üzere belediyemiz, kentimiz, ülkemiz ve tüm dünya için çok daha olumlu gelişmelerin yaşanması; sevgi, saygı, barış ve huzur ikliminin hakim olması temennisiyle tüm çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin yeni yılını kutlar yangınsız kazasız belasız eksilmeden çoğalarak yaşayacak yeni yıllar dilerim
” dedi.