Yangın ve Deprem Sempozyumu 2021 Sunum ve Bildirimleri kamuoyu kullanımında

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesinin iş birliğiyle gerçekleştirilen “Uluslararası Katılımlı Yangın ve Deprem Sempozyumu ve Sergisi”nin derlenip düzenlenmiş sunum ve bildirimleri kamuoyu ile http://yanginsempozyumu.org adresinden paylaşılıyor.

Sempozyumun açılış konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız  Devran “1300 uzman personelimiz, 57 itfaiye grubumuz, 288 genç yaşta bir itfaiye araç filomuz var. 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın huzuru, canının ve malının korunması anlamında hizmet veriyorlar. Afetlere hiç olmamasını diliyoruz ama her an olacakmış gibi hazırlıklara devam ediyoruz” demişti.
Sempozyum ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile tüm kurumlarının“Afete Hazır İzmir” sloganıyla kendilerini sürekli geliştirdiklerini belirten Yıldız Devran, “Sempozyuma katılan tüm paydaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

2018 ve 2019 yıllarında 2 günlük programlar şeklinde düzenlenen “Yangın Seminerleri”, İzmir Depremi ardından bu sene “Uluslararası Katılımlı Yangın ve Deprem Sempozyumu ve Sergisi” olarak gerçekleştirildi.
Uluslararası katılımlı  Sempozyum ve Sergi, 30 Eylül ile 1 Ekim 2021 tarihlerinde 28 bildiri sunumu ve 1 panel olarak gerçekleştirildi.
Konularında uzman itfaiye personelleri, meslek odası mensupları, akademisyenler ile özel sektör uzmanları, bilgi almak için gelen yaklaşık 650 katılımcı ile bir araya geldiler.

Sempozyum bilgileri için TIKLAYINIZ

VİDEO