İzmir İtfaiyesi, Eşrefpaşa Hastanesi ile ortak tatbikat düzenledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, önceden planlanmış şekilde Eşrefpaşa Hastanesiyle ortak yangın söndürme ve kurtarma tatbikatı düzenledi.

Senaryo gereği hastanenin üst katında elektrik kontağından çıkan yangına dakikalar içinde müdahale eden itfaiyeciler, yangın sırasında hastane odasında mahsur kalan 1 hastayı da merdivenli araç sepetiyle kurtardılar.
Tatbikata bir merdivenli araç ve bir AKS 110 kurtarma aracı ile katılan itfaiyeciler, daha sonra Eşrefpaşa hastanesi yetkilileri ile durum değerlendirme toplantısı yaptılar.