Uluslararası katılımlı "Yangın Sempozyumu-2022" hazırlıkları başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve meslek odaları tarafından bu sene 4ncü'sü düzenlenecek “Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu” için ilk toplantı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve meslek odaları tarafından bu sene 4ncü'sü düzenlenecek “Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu” için ilk  toplantı yapıldı.

Her yıl 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen İtfaiye Haftası süreci içinde, 29-30 Eylül 2022 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenecek sempozyumunun hazırlık toplantısı İtfaiye'nin İzmir Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezinde  gerçekleştirildi.

İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve oda temsilcileri önceki yıllarda düzenlenen sempozyum konularını ele alıp, yeni gündem konularını değerlendirdiler.
Toplantıya Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Kimya Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Peyzaj Mühendisleri Odası İzmir şubesi, Tekstil Mühendisleri Odası İzmir şubesi, Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi gibi 10 meslek odası temsilcisi katıldı.

Nisan ayı başında, ilk çağrı broşürünün sektör ve üniversitelerle paylaşılması ile bildiri toplama sürecine başlanacak.