Şampiyon İtfaiye !

​İzmir Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında düzenlenen voleybol şampiyonasında galibiyeti daha yarı finalde belli olan İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şampiyonunu belirledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında düzenlenen voleybol şampiyonasında galibiyeti daha yarı finalde belli olan İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şampiyonunu belirledi.

9 Mayıs 2022’de Kültürpark Fuar Celal Atik Spor Salonunda düzenlenen yarı final maçlarında
rakiplerini eleyerek final hakkı kazanan İtfaiye A ve B takımları birinciliği ve ikinciliği garantilediler. Ayrıca aynı birimden 2 takımın birden finale kalması ile de bir ilk oldular.
16 Mayıs 2022’de Kültürpark Fuar Celal Atik Spor Salonunda düzenlenen  final maçında ise “A Takımı” maçı alarak, şampiyonluğunu açıkladı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığının A,B ve C olarak üç takım ile iştirak ettiği şampiyonaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi birimlerinin toplam 36 takımı katılmıştı.
İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın C takımı  ilk 8 içine girmeyi başarmış olup, A ve B takımları ise zorlu rakiplerine karşı aldıkları galibiyetlerle final oynamaya hak kazanmışlardı.

İtfaiye A ve B takımları Final Maç Foto ve Videoları
İtfaiye A ve B takımları Ödül Tören Fotoları