Menemen’de hurdalık alanda çıkan yangın korkuttu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangın müdahale ekipleri Menemen Kasımpaşa mahallesi Hıdırlık mevkiindeki çöplük ve hurdalık alanda çıkan yangını yakındaki evlere sirayet etmeden kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Menemen’de korku yaratan yangın için soğutma çalışmaları sürüyor.

29 Ağustos 2020 Cumartesi saat 16.43 civarında başlayan yangına İzmir İtfaiyesi Menemen Seyrek ve Aliağa gruplarından ekipler sevk edildi. Ekiplerin başarılı müdahaleleri ile yakında bulunan evlere sirayet etmeden  17.11 civarı kontrol altına alınan yangın, toprak altındaki hurda ve çöplük alanda çıktığı için örtme işlemi gerçekleştirildi.