Sakarya’dan Ziyaretçi var

​Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Hakan Yanak ile İtfaiye eğitim çavuşları Niyazi Polat Çakmakçı ve Mehmet Enes Sezen, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’yi ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Hakan Yanak ile İtfaiye eğitim çavuşları Niyazi Polat Çakmakçı ve Mehmet Enes Sezen, İzmir Büyükşehir Belediyesini İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti.
İlk olarak, İzmir İtfaiyesinin Yenişehir'deki merkez hizmet binasında İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ile İtfaiye Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ağırlarken, Buca Torosta bulunan İtfaiye Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezini gezerek teşkilatları için incelemelerde bulunan Sakarya İtfaiyesi ekibine, eğitim tesislerinde İtfaiye Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz ile İtfaiye Eğitim Amiri Bülent Yanaşık refakat etti.
İncelemelerinin sonunda misafirleri, İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse’nin yanı sıra Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ve Arama Kurtarma Amiri Abdül Duyulur uğurladı. Ziyarette eğitim tesislerinin teknik ve donanımsal özellikleri hakkında gezerek bilgi alan Sakarya İtfaiyesi ekibi ile teşkilatların donanımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinin etkinliğini ve verimliliğini artırmak için yapılan ziyarette muhaberat, lojistik destek, eğitim ve planlama hizmetleri de konuşuldu.