BALÇOVA-TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ, 2 YARALI

Balçova İlçesi Teleferik mevkii termal arkasındaki Manastır dağ yolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde 110 (112) ihbar hattımızı gelen ihbarla olay yerine AKS ve yangın müdahale ekiplerimiz sevk edildi. Ekiplerimizin ilk incelemeleri sonucu dağda arama kurtarma ekibimiz de acil koduyla bölgeye intikal etti. Kaza sonucu 200 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanan araçtakileri kurtarmak için AFAD ekipleri ile dağda arama kurtarma ekibimiz çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu ölen 1 kişi ile yaralı 2 kişi bulundukları yerden alınarak 112 ekiplerine teslim edildi.

BÖLGE:Merkez ve Batı Bölge Amirlikleri
MÜDAHALE EDEN GRUP: Balçova, Narlıdere ve Merkez Yenişehir Müfrezeleri