KONAK-İNTİHAR GİRİŞİMİ

Konak ilçesi Halkapınar'da yol üzerindeki trafik tabela direklerine, bir vatandaşın intihar etmek için çıkmadı sonucu 112 (110) ihbar hattına gelen ihbarla 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından olay yerine yangın müdahale, AKS ekipleri, 112 Acil Servis Ekipleri ve emniyet ekipleri sevk edildi. Ekiplerimiz yol üzerine kurtarma yatağı açarken, bir yandan da ikna çalışmaları yapıldı. Bulunduğu yerde hareket halinde olan vatandaş zaman zaman kurtarma yastığının açılamayacağı yerlerin üzerine hareket etmesiyle ekiplere zon anlar yaşattı. Yoğun ikna çalışmaları sonucu indirilen vatandaş 112 Acil Servis Ekiplerine teslim edildi.

BÖLGE:Merkez Bölge Amirliği
MÜDAHALE EDEN GRUP: Merkez Yenişehir, Çamdibi Müfrezeleri