KONAK-TRAFİK KAZASI:7 YARALI

Dün akşam saatlerinde Konak ilçesi Yeşildere Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otogar servis midibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. 112 (110) ihbar hattına gelen ihbarla 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından olay yerine yangın müdahale ve AKS ekiplerimiz ile emniyet ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Aşağı seviyedeki yan yola uçarak havada asılı kalan servis midibüsü, aşağı yuvarlanmaması için önce ekiplerimiz tarafından sabitlenerek emniyete alınırken yaralılar ise ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Ölen ve ağır yaralananın olmadığı kaza hakkında emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

BÖLGE: Merkez Bölge Amirliği
MÜDAHALE EDEN GRUP: Merkez Yenişehir ve Karabağlar Müfrezeleri