İzmir İtfaiyesi bayramlaştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse, Yenişehir İtfaiye Merkezi'nde personelin Kurban Bayramını kutladı.

Kutlamaya; Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz ve amirler de katıldı.

Bayramının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini isteyen Daire Başkanı İsmail Derse, göreve geldiği günden bu yana itfaiye personeli ile birlikte yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve yangınsız afetsiz  günler geçirmeyi diledi.
İzmir İtfaiyesinin başarılı çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek bayramlarını kutlayan  Derse, İzmir ve İzmirlilerin güven ve huzuru için iş ve  fikir geliştirme, proje üretmek için çalıştıklarını söyledi.
İzmir itfaiyesinin başarısının altında yatan sırrı çalışmak ve sürekli  gelişmek olarak açıklayan Derse,  başarıyı sürdürmek için koordineli çalışmanın ve elele olmanının önemine değindi.
Derse "Bu başarı hepimizin. İtfaiye ailesi olarak başarılı çalışmalarımıza hep birlikte omuz omuza devam edeceğiz ve daha yükseklere koşacağız. Hepinize kolaylıklar dileyerek sizlerin ve ailelerinizin bayramını tekrar kutluyorum" şeklinde konuştu.

Bayramlaşmada  Derse'den sonra söz alan  Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ve Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz da personelin bayramını kutlayarak başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Daire Başkanı Derse merkez İtfaiyede yapılan bayramlaşmanın ardından diğer guruplara da giderek bayramlaşma gerçekleştirdi.