Yangın Semineri Hazırlıkları Sürüyor

MMO İzmir Şubesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız ortaklığında geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Yangın Semineri’nin ikincisi bu yıl Eylül Ayında gerçekleşecek.

MMO İzmir Şubesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız ortaklığında geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Yangın Semineri’nin ikincisi bu yıl Eylül Ayında gerçekleşecek.

İlki 2018 yılında düzenlenen ve büyük ilgi gören Yangın Semineri’nin 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ikincisi için hazırlıklar sürüyor. Bu yıl MMO İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Mimarlar Odası (MO) İzmir Şubelerinin yanı sıra Kimya Mühendisleri Odası (KMO) Ege Bölge Şubesi birlikteliğinde düzenlenecek seminerin içeriği yapılan toplantı ile netleştirildi. Seminere ilişkin Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi’mizde gerçekleştirilen toplantıya MMO İzmir Şubesi temsilcilerinin yanı sıra İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığımız, İMO, EMO, MO ve KMO temsilcileri katıldı. Toplantıda, seminer kapsamında 8 oturumda 22 sunumun yer alması ve seminere ücretsiz kayıtların seminer için oluşturulan web sayfasının yer aldığı www.yanginsemineri.org adresi üzerinden Ağustos Ayından itibaren yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca proje müellifleri, yangın söndürme ve önleme birimleri, itfaiye çalışanları, acil durum müdahale ekipleri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, yangın tesisatı tasarım ve taahhüt işinde çalışanlar gibi konunun ilgililerinin katılımının sağlanması doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar tespit edildi.

MMO İzmir Şubesi Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek seminere paralel olarak düzenlenecek sergide çok sayıda firma da stantları ile yer alacak.