İtfaiyeciye son görev

Manisa Salihli de görev başında iken vefat eden genç itfaiyeciyi, İzmirli meslektaşları omuzlarında taşıdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelinden Emre Çetin, 02 Eylül 2021 gecesi santral görevi esnasında, pıhtı sonucu beyin kanaması yüzünden vefat etti. 26 yaşındaki genç itfaiyecinin vefatı, arkadaşları ve meslektaşları arasında derin üzüntü yarattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan İsmail Derse'nin taziye mesajını, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ileten İtfaiye Erleri Ruhat Yıldız ve Ömer Arifoğulları genç itfaiyecinin ailesini ve arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. İzmirli İtfaiyecilerin başsağlığı mesajlarını ilettiler.
İtfaiyeci Emre Çetin ikindi namazından sonra Salihli Karaağaç mezarlığına defnedildi.