Arama kurtarma ve yangın müdahale ekiplerine "Teşekkür"

İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Varlıorpak; deprem, arama kurtarma ve yangın olaylarınd...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Varlıorpak; geçtiğimiz iki hafta boyunca yurdun dört bir yanında meydana gelen deprem, arama kurtarma ve yangın olaylarında yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan İzmir İtfaiyesi'nin deneyimli ekiplerine teşekkür etti.

5 Ocak'ta kaybolan Gülistan Doku'yu arama çalışmalarına katılmak için önce Tunceli'ye giden, daha sonra Elazığ depreminin meydana gelmesiyle deprem bölgesine geçerek arama kurtarma ve destek çalışmalarına katılan 11 kişilik "Özel Arama Kurtarma" ekibi ile geçtiğimiz hafta Aydın'ın Nazilli ilçesinde çıkan yangında, Aydın İtfaiyesine söndürme çalışmalarında destek olan "Yangın Müdahale" ekiplerine teşekkür belgesi verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Varlıorpak tarafından verilen teşekkür belegeleri için İtfaiye Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene, itfaiye şube müdürleri ile görevli ekipler de katıldı.