Su Kuyusuna Düşen Köpek Kurtarıldı

Torbalı ilçesinde, içinde bir miktar su bulunan 10 metre deriliğindeki su kuyusuna düşen sokak köpeği, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

Torbalı ilçesinde, içinde bir miktar su bulunan 10 metre deriliğindeki su kuyusuna düşen sokak köpeği, Güney Bölge amirliğine  bağlı itfaiye AKS ekiplerinin 1 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

Torbalı'nın Ormanköy Mahallesi'nde 10 metre derinliğinde olan ve içinde bir miktar su bulunan  kuyuya düşen sokak köpeğinin sesini duyanlar, durumu itfaiye 110 ihbar hattına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye AKS ekibi, 2 metre genişliğindeki su kuyusunda çalışma başlattı.

Ekiplerin ve vatandaşların seferber olduğu kurtarma çalışmalarında, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında sokak köpeği kuyudan kurtarıldı. Gece saatlerinde kuyuya düştüğü tahmin edilen, vücut direncinin düştüğü gözlenen köpeğin durumu iyi.

Kaynak:DHA

Eklenme Tarihi:09 Mart 2018 Cuma