İtfaiye personeline yeni yıl kutlaması

İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve birim müdürleri itfaiye gruplarını gezerek personelin yeni yılını kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve birim müdürleri, itfaiye gruplarını gezerek personelin yeni yılını kutladı.

İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan depremde İzmir İtfaiyesi olarak gösterdikleri  başarılı çalışmaları için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in teşekkür mesajını da içeren belgeleri verildi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın Yenişehir'deki merkezinde başlayan yeni yıl kutlaması, ilçelerdeki itfaiye grupların ziyareti ile sürdü.

İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse, Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz gruplarda personel ile bir araya geldi. Depremdeki özverili çalışmaları için Başkan Tunç Soyer’in teşekkür ve yeni yıl mesajlarını ileterek, belgelerini verdiler.