Futbol Turnuvası Final Maçı Programı Belli Oldu

İtfaiye Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürlüğü'müzün de yardımıyla, İtfaiye Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürlüğü'müz Sportif Etkinlikler Amirliğinin düzenlediği, İtfaiye Şehitleri Futbol Turnuvası final müsabakasının tarihi ve final günü programı belli oldu.

2 Mayıs Perşembe Günü oynanacak final maçı fuar halısahada oynanacak olup maçı izlemeye ve törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Tunç Soyer ile Genel Sekreterimiz Buğra Gökçe, genel sekterer yardımcıları, ilçe belediye başkanları, daire başkanımız ve şube müdürlerimiz katılması planlanmış olup tüm meslektaşlarımız, itfaiyeseverler, sporseverler ve aileleri davetlimizdir.
Sportif Etkinlikler Amiri Yaşar Korkmaz'ın koordinasyonunda yürütülecek programda, final maçını lisanslı TFF hakemi personelimiz Yılmaz Türkoğlu yönetecektir.

Final Günü Programı şu şekildedir;
02.05.2019 Perşembe (11:00-13:30 arası)

-3.lük maçı (1.Posta Merkez-2.Posta Merkez Takımları maçı)
-Gösteri Maçı (Dairer başkanımız ve şube müdürlerimizin oluşturacağı takım ile Grup Amirlerimizin oluşturduğu takımlar arasında)
-Final Maçı (3.Posta Merkez 1.Takım ile2.Takım arasında)