​Kontrolden Çıkan Otomobil Minibüslere Çarptı: 2 Ölü

Bayraklı ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki iki minibüse çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 04.30 sıralarında Anadolu Caddesi 10 Nisan Köprüsü yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayraklı yönünden Çiğli istikametine seyir halinde olan C.A. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 2 minibüse çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 sağlık, itfaiye 110 ihbar hattına ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerinde yangın müdahale ve AKS ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenler, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:İHA

Eklenme Tarihi:06 Şubat 2018 Salı