İstanbul İtfaiyesi'nden İzmir'e Nezaket Ziyareti

İstanbul İtfaiye Dairesi Başkanı Remzi Albayrak ve beraberindeki heyet, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran ile İzmir İtfaiyesi Daire Başkanı İsmail Derse'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul İtfaiye Dairesi Başkanı  Remzi Albayrak ve beraberindeki heyet, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran ile İzmir İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail  Derse'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Devran ve Derse; geçtiğimiz Ekim ayında  İzmir'in yaşadığı depremde verdikleri destek için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İtfaiye teşkilatına teşekkür etti.

Önce İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın Yenişehir'de bulunan  merkezine gelen İstanbul heyetini, Daire Başkanı İsmail Derse  ile Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ağırladı.

İstanbul İtfaiye Dairesi Başkanı Remzi Albayrak, Avrupa Yakası İtfaiye Müdürü Mustafa Tomak, Merkez İtfaiye Müdür Yardımcısı Kadir Karabulut ve Ekip Amiri Metin Emreaçık'tan oluşan İstanbul heyetine merkezde; İzmir İtfaiyesi'nin araçları, teknik donanımları ile   araç bakım- onarım konularında bilgi verildi.
Heyet daha sonra,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran'ı ziyaret etti. Burada da Daire Başkanları, iki itfaiyenin yetkilileri ile ortak yapılabilecek projeler üzerine  konuşuldu, İzmir'in ev sahipliğinde yapılması planlanan "Gönüllü İtfaiyecilik Çalıştayı"  ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Oldukça samimim havada geçen ziyaret sonunda İstanbul heyeti; Devran, Derse ve Mutlu'ya İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ve İtfaiyesi'nin amblemlerinin bulunduğu çini tabak hediye etti.