İzmir İtfaiyesi yangına karşı eğitiyor

Hizmet içi eğitimleriyle yangın müdahale ekiplerini sürekli dinamik tutan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, diğer yandandan da İzmirlilere verdiği eğitimlerle toplumda yangın anında doğru davranış biçimlerinin gelişmesine yardımcı oluyor.

Çeşitli kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında, Foça Kaymakamlığı ve Halk Eğitim personeli ile kaymakamlıkta biraraya gelen itfaiye eğitim ekipleri, temel yangın bilgisi eğitimi verdi. İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü eğitmenlerinden İlker Şirin ve Binali Alan; temel yanma ve yangın bilgisi, başlangıç yangınlarına müdahale edebilme, portatif yangın söndürücü cihazlarının kullanımı, yangın anında doğru davranış biçimleri gösterebilme ve yangın güvenlik önlemlerini alma konusunda verdikleri bilgiler ile 3 saatlik eğitimi tamamladı.