Argo Kurtarma Aracı Ödemiş'te

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı “Dağda Arama Kurtarma ekipleri” yoğun kar yağışının etkili olduğu Ödemiş'te çalışmalarını sürdürüyor.

Karda ve suda hareket edebilen (8x8) paletli tam teşekküllü özel kurtarma aracı (Argo) ile göl, karlı zemin gibi riskli yerlerde, 2 paramedik ve 1 itfaiye eriyle görev yapılıyor.
Ekipler, Ödemiş Bozdağ bölgesinde yoğun kar yağışı nedeniyle dağda mahsur kalma, buzlanmaya bağlı trafik kazası gibi olaylara anında müdahale ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları, bugün de kar yağışının etkili olduğu bölgelerde devam ediyor.