Tunç Başkan'dan kadınlara; "yeşeren umutlarla...

"Sabahın erken saatlerinde İzmirli kadınların ve belediye birimlerinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfillerle kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin uzak birimlerinde çalışan kadınlara da menekşeli mesaj gönderdi.

"Sabahın erken saatlerinde  İzmirli kadınların  ve belediye birimlerinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfillerle kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin uzak birimlerinde çalışan kadınlara da menekşeli mesaj gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığ'na da ulaşan mesajlı çiçekleri, Daire Başkanı İsmail Derse, önce Toros Eğitim Merkezi Eğitim ile Arama Kurtarma ve Afet İşleri müdürlüklerini ziyaret ederek Eğitim şube müdürü Serkan Korkmaz ve Arama Kurtarma Amiri Abdül Duyulur ile, daha sonra Yangın ve Acil Müdahale müdürü Aydın Mutlu ile birlikte daire başkanlığı merkez hizmet binasındaki kadın itfaiyecilere Başkan Soyer'in selamı ile birlikte iletti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer, "Dünya Kadınlar Günü'nde; daha eşit, daha özgür, daha mutlu bir dünya için yeşeren umutlarla... " mesajı ile birlikte gönderdiği  menekşelerle,  kadın ateş savaşçılarının da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Başkan Soyer'in selamı ile birlikte  çiçkleri dağıtan  İzmir İtfaiye  Dairesi Başkanı  İsmail Derse ile  Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, kadın ateş savaşçılarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İsmail Derse, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Teşkilatımızın içinde olmanızdan dolayı çok mutluyuz. Biliyoruz yükünüz ağır. İş yaşamınızda da birçok zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Kiminiz nöbet sisteminde, kiminiz ise  08.00 -17.00 sisteminde çalışıyorsunuz. Bu çalışmalarınız içinde hepinize farklı farklı sorumluluklar düşüyor.
Öncelikle bu farklı sorumlulukları yerine getirdiğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum.
Teşkilatımıza renk getiriyorsunuz. Teşkilatımız sizler sayesinde daha da ileriye gidecek buna eminiz.  Ayrıca bu işin mutfağında kadınların olması, ellerinin değmesi erkeklere yön vermesi önemli. Anaçlık duygunuz zaten doğal bir şekilde hepinizde var. Bu da insanları kapsayıcı bir özellik. Özellikle teşkilatımız içinde her birinizin yaptığı işler önemli.
Bir çok projemiz, işimizde  sizlerin var olmanız bize güç veriyor. Kadınların toplumdaki yerinin önemini hepimiz biliyoruz. Kadın yöneticilerimizin sayısı da artıyor. İnşallah teşkilatımız için de bu sayı yükselecek zamanla"
dedi.