İtfaiyeciler Büyüklerini Unutmadılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı personeli toplumun bugünlere gelmesinde emeği olan büyüklerini "Dünya Yaşlılar Haftası"nda unutmadı.

Nöbet öncesinde büyüklerini de ziyaret ederek, onların hem gönüllerini hem de dualarını aldılar.
67 yaşındaki  Ayşe Yavaş'ı İtfaiye erleri torunu Elif Kamile Şahbudak ve arkadaşları Orçun Deniz ve Hüseyin Erol ile ziyaret ederek sürpriz yaptılar.

Ziyaretten çok mutlu olan Ayşe Yavaş, ziyaretine gelen torunu ve itfaiyeci arkadaşları nezdinde, tüm itfaiye çalışanlarına hayırlı dileklerde bulundu.