İtfaiye'den, Dedebaşı Şenliği'nde "Yangın bilgilendirmesi"

​İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, geleneksel olarak düzenlenen Dedebaşı Şenliği'nde; İtfaiyecliik hizmetleri ve yangın önlemleri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, geleneksel olarak düzenlenen Dedebaşı Şenliği'nde; İtfaiyecilik hizmetleri ve yangın önlemleri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığ personeli Çavuş Ömer Selçuk;  Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Balkan Kadınları işbirliğinde gerçekleşen Dedebaşı Şenliği'nde bilgilendirme amaçlı sunum yaptı.

Geleneksel olarak  gerçekleştirilen şenliğe İzmir İtfaiyesini temsilen katılan Selçuk;  İtfaiyecilik, günlük hayatta yangın riski oluşturan durumlar ve alınacak tedbirler, orman yangınları ve orman yangınları çıkmadan önce yapılması gerekenler konusunda katılımcılara görsel sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Karşıyaka Belediyesi Baskan Vekili Şevket Balla, tüm itfaiye çalışanları adına itfaiye teşkılatına ve Ömer Selçuk'a ayrı ayrı olmak üzere  plaket ve teşekkür belgesi verdi. Etkinliğe, Balkan Göçmenleri Kültür Yaşatma Araştırma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ahmet Serkan Ulaş da katıldı.