İZMİR İTFAİYESİ YANGIN VE DOĞAL AFET EĞİTİM MERKEZİ (İYDEM) TÜM İTFAİYECİLERİN HİZMETİNDE

İtfaiye Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezimiz modern yüzü, teknolojik alt yapısı, bilgili, tecrübeli ve güler yüzlü personelleriyle hizmetlerine devam etmektedir. Son dönem misafirlerimiz Tokat ili Almus ilçesi Ataköy Belediyesinin personelleriydi.

İYDEM gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen itfaiyeciler, mesleğe gönül vermiş vatandaşlarımız, okullar ile bütün kamu kurum ve kuruluşlarının her daim hizmetindedir. Bu kapsamda son olarak Tokat ili Almus ilçesine bağlı Ataköy Belediyesi personellerine eğitim verdi. Ataköy Belediyesinden 6 personel, Temel Yangın ve Kentsel Arama Kurtarma eğitimlerini oldukça zorlu ve yorucu bir süreçten sonra başarıyla tamamlayarak sertifikalarını düzenlenen törenle İtfaiye Eğitim Şube Müdürü İsmail ÖZGÜLTEKİN`in elinden aldılar.

Kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz...

Eklenme Tarihi: 04 Kasım 2016