Ardahan Hanak'a İzmir'den araç desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ardahan Hanak Belediyesi'ne İtfaiye arazözü hibe ederek destekte bulundu.

Aracı  İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Varlıorpak'tan teslim alan  Hanak Belediye Başkanı  Ayhan Büyükkaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ve itfaiye yöneticilerine desteğinden dolayı teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yenişehir Merkezi'ndeki araç devrine Daire Başkanı Varlıorpak ve Başkan Büyükkaya'nın yanı sıra İzmir İtfaiyesi Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, İzmir Hanaklılar Dernek Başkanları Mustafa Odabaş ve Kemal Gürbulak ile İşadamı Ciyat Değirmenci ve dernek üyeleri katıldı.