Derse, ''Ateş savaşçılarının'' bayramını kutladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse, Yenişehir İtfaiye Merkezi'nde personelin Ramazan Bayramını kutladı. İsmail Derse, "Teşkilatımızın daha yukarılara çıkması için çaba içindeyim. Kimse bu işlerin altından tek başına kalkamaz, başarılı olamaz. Bunun için de bunları hep birlikte omuz omuza yapacağız ve başaracağız." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse, Yenişehir İtfaiye Merkezi'nde personelin Ramazan Bayramını kutladı. Kutlamaya; Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz da katıldı.

Bayramının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini isteyen Daire Başkanı İsmail Derse, "Yangınsız, afetsiz günler geçirmenizi dilerim. İtfaiye teşkilatımızda 7 aydır daire başkanlığını yürütüyorum. Ve teşkilatımızın daha yukarılara çıkması için çaba içindeyim.
İş ve  fikir geliştirme, proje üretmek için çalışıyoruz. Kimse bu işlerin altından tek başına kalkamaz, başarılı olamaz.  Bunun için de bunları hep birlikte yapacağız ve başaracağız. İtfaiye ailesi olarak başarılı çalışmalarımıza  hep birlikte omuz omuza devam edeceğiz.
Biliyorsunuz genişleyen  il sınırları ile birlikte kurulan yeni birimlerimiz oldu. O nedenle personel sıkıntısı yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde duyurusunu da yaptık, İzmir İtfaiyesi bünyesine 100 personel alınacak.
İtfaiye ailemize katılacak bu arkadaşlarımızın  50 tanesi İtfaiyecilik Lisesi mezunu C ehliyetli ve KPSS'den de 60 puan almış olacak.
İtfaiyecilik Yüksek Okulu mezunlarından da 50 kişi alınacak onlarda da C ehliyet arıyoruz, onlar da KPSS'den 60 puan üzerinden değerlendirilecek.
Önümüzdeki yıllarda da personel  açığımızın kapatılması için itfaiyecilik mesleğine gönül vermiş arkadaşları bünyemize katmaya devam edeceğiz.
Bu arada biz planlamalarımıza ve projelerimize hızla devam edeceğiz. Sizlerin de  kendi hazırladığınız, tasarladığınız projeleriniz varsa onları bekliyorum.
Hepimiz birlikte İtfaiye ailesi olarak daha iyiye ve daha güzele koşacağız. Ve İzmirlilere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Hepinize kolaylıklar dileyerek bayramınızı tekrar kutluyorum"
şeklinde konuştu.

Samimi bir havada, gerçekleşen bayramlaşmada  Derse'den sonra söz alan  Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ve Eğitim Şube Müdürü Serkan Korkmaz da personelin bayramını kutlayarak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.