HURDA DEPOSUNDAKİ BÜYÜK YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın müdahale ekipleri, Buca Zafer Mahallesi 2371 S...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangın müdahale ekipleri, Buca Zafer Mahallesi 2371 Sokakta bulunan talaş ve hurda deposunda çıkan yangını, yarım saatte kontrol altına alarak söndürdü.

Yangın, saat 00.37 sıralarında Buca İlçesi Zafer Mahallesi 2371 Sokakta bulunan bir talaş ve hurda deposunda çıktı.
112 acil çağrı merkezine gelen ihbarlar sonucu Merkez Yenişehir, Evka1, Gaziemir, Kısık ve Bornova itfaiye gruplarından 3 tonaj, 2 arazöz, 1 merdivenli, 1 endüstriyel yangınlara müdahale aracı ile AKS112 ekibinden oluşan çok sayıda ekip sevk edildi. Yarım saatte kontrol altına alınabilen yangında, zaman zaman parlayan talaş parçaları zorluk yaşatırken, uzun süre köpükle boğma ve soğutma işlemi yapıldı.